Chromecast met Google TV (HD) Aanbieding 🛍️ [maart 2024]

51
Stemmen
Uw recensie toevoegen

Google Chromecast Hd Met Google Tv

Chromecast met Google TV (HD) Aanbieding 🛍️ [maart 2024]

51
Stemmen
Uw recensie toevoegen
Prijs: €39,99 en hoger
Laatste update: Vandaag, maart 2024
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Google Chromecast HD met Google TV - €39,99
Vergelijk alle 10 prijzen

Chromecast met Google TV (HD) Productinformatie

Er zijn diverse manieren om van je oude TV een Smart TV te maken. De Google Chromecast met Google TV is een van de manieren om je oude TV op de slaapkamer om te toveren in een netflix binge-watch TV. De Google Chromecast met Google TV is een streaming-apparaat waarmee je je favoriete inhoud op je televisie kunnen bekijken. Het wordt aangedreven door Google’s Android TV-besturingssysteem, dat toegang biedt tot een breed scala aan streamingdiensten, waaronder Netflix, YouTube en NPO Plus. Het apparaat ondersteunt de ingebouwde Google Assistant, waardoor je spraakopdrachten kunt gebruiken om je tv te bedienen, naar inhoud kunt zoeken en smart home-apparaten kunt bedienen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Chromecast met Google TV is de mogelijkheid om inhoud in 2K of 4K-resolutie te streamen, afhankelijk van de versie die je koopt, waardoor je een hoogwaardige kijkervaring krijgt. Het ondersteunt ook inhoud met een hoog dynamisch bereik (HDR), die een breder scala aan kleuren en helderheidsniveaus biedt voor een meer meeslepende kijkervaring.

De Chromecast met Google TV wordt ook geleverd met een nieuwe afstandsbediening met speciale knoppen voor NetflixYouTube en de Google Assistant, zodat je gemakkelijk toegang krijgt tot je favoriete content en je smart home-apparaten kunt bedienen. De afstandsbediening bevat ook een ingebouwde microfoon voor spraakopdrachten, en je kunt hem gebruiken om het volume van je tv te regelen.

Instellen en Bedienen

Google Chromecast met Google TV installeren is een eenvoudig proces dat in een paar eenvoudige stappen kan worden uitgevoerd. Hieronder lees je hoe je het slimme apparaat instelt om te beginnen met streamen:

 1. Sluit het Chromecast-apparaat aan op de HDMI-poort van je tv en sluit het netsnoer aan op een stopcontact.
 2. Zet je tv aan en zet hem op de juiste HDMI-ingang. Als het goed is zie je nu het startscherm van de Google Chromecast met Google TV.
 3. Download de Google Home-app op je telefoon of tablet. Je kunt deze vinden deze in de App Store of Google Play Store.
 4. Open de Google Home-app en tik op de knop Apparaten in de rechterbovenhoek. Selecteer “Een nieuw apparaat instellen”.
 5. Volg de aanwijzingen om je Chromecast met je wifi-netwerk te verbinden.
 6. Zodra het apparaat is ingesteld, kun je beginnen met het streamen van inhoud door de Google Home-app op je telefoon of tablet te gebruiken. Je kunt ook de Google TV-app op je Android- of iOS-apparaat gebruiken, of de Chrome-browser op je laptop.
 7. Om inhoud te streamen vanuit een app die Chromecast ondersteunt, tik je gewoon op het cast-pictogram in de app en selecteert je je Chromecast-apparaat.
 8. Je kunt ook je stem gebruiken om je tv te bedienen en inhoud te zoeken met behulp van Google Assistant. Zeg gewoon “Hey Google” of “OK Google” gevolgd door je commando.
 9. Om je Google Chromecast met Google TV-ervaring aan te passen, heb je toegang tot de instellingen van de Google Home-app. Je kunt ook je Google TV-instellingen ook aanpassen vanuit de apparaatinstellingen.

Over het algemeen is het gebruik van de Google Chromecast met Google TV een eenvoudig en gemakkelijk proces waarmee je je favoriete inhoud op jouw tv kunt streamen zonder gedoe.

Op zoek naar de Google Chromecast met Google TV Handleiding? Deze kun je vinden via deze link naar de officiële support website van Google.

Chromecast met Google TV (HD) Kopen

Chromecast met Google TV (HD) kopen voor de allerlaagste prijs van vandaag, maart 2024? Vergelijk alle prijzen en aanbiedingen van laag naar hoog in onderstaand overzicht. De laagste prijs voor Chromecast met Google TV (HD) is momenteel €39,99.

Laatste Amazon prijsupdate was: 01-03-2024 07:45 (Meer informatie:)
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Disclaimer: Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon en andere websites op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Top 3 Chromecast met Google TV (HD) Aanbiedingen

De top 3 beste Chromecast met Google TV (HD) aanbiedingen van vandaag, maart 2024? Bekijk de meest actuele aanbieding voor de laagste prijs hieronder.

€39,99
Direct Leverbaar
Coolblue.nl
€39,99
Direct Leverbaar
Mediamarkt.nl

Gebruikersbeoordelingen

5.0 ★
51 Stemmen

Wat vind jij van Chromecast met Google TV (HD)?

Stem en beoordeel dit product om anderen te helpen.
51

Chromecast met Google TV (HD) Prijzen, Vandaag, maart 2024

Prijs: €39,99 en hoger
Laatste update: Vandaag, maart 2024
WinkelPrijs
coolblue.nl €39,99
mediamarkt.nl €39,99
tink.nl €39,99
HelloTV NL €44,99
Informatique NL €46,00
Informatique NL €49,00
update.nl €50,15
Amazon.nl €69,90
Amazon.de €94,97
vivolanda.nl
artencraft.com €48,76
 • Alle prijzen hierboven zijn vermeld in Euro's
 • Dit product is onder andere te koop bij Coolblue, Mediamarkt, Tink, HelloTV NL, Informatique NL, Update, Amazon.nl, Amazon.de, Vivolanda.
 • Bij coolblue.nl is Google Chromecast HD met Google TV te koop voor maar €39,99 , wat 58% minder is dan bij Amazon.de (€94,97).
 • De laagste prijs van de Google Accessoires PC en laptops merk model CHROMECAST 4K WiFi Bluetooth spraakbesturing afstandsbediening was op 01-03-2024 08:07.

Chromecast met Google TV (HD) Aanbiedingen en actuele prijzen kun je vinden op deze pagina van laagst.nl en worden meerdere keren per dag geüpdatet. Aanbiedingen en kortingen voor de Chromecast met Google TV (HD) komen met regelmaat online op websites zoals coolblue.nl. De laagste prijs van vandaag, maart 2024 voor dit product is €39.99 bij coolblue.nl. De hoogste prijs voor dit product is bij amazon.de. Daar kost de Chromecast met Google TV (HD) namelijk €94.97.

laagst.nl
Logo