De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!
38

Anker PowerConf Speaker voor €57 🛍️ bij

€57 €108 Bekijk Aanbieding
Met aankopen op partner websites worden mogelijk inkomsten gegenereerd; dit helpt om ons platform te financieren en kost jou niets extra.

De Anker Powerconf speaker is geschikt voor het ongestoord communiceren tijdens een meeting. Zo bevat de speaker zes geïntegreerde microfoons die in een slimme hoek van 360 graden zijn gericht. De stemmen van maximaal 8 mensen worden hierbij nauwkeurig opgenomen. Achtergrondgeluiden worden onderdrukt, waardoor je zonder gestoord te worden deelneemt aan elke meeting.

Anker PowerConf Speaker is vanaf 13 januari 2022 in de aanbieding bij voor een bedrag of met een korting van €57. De laagste prijs elders voor Anker PowerConf Speaker is bij Bol.com voor €108.

Deze aanbieding van Anker heeft 38 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!

Anker PowerConf Speaker voor €57
Anker PowerConf Speaker voor €57
€57 €108
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: Anker PowerConf Speaker voor €57! This is the link: https://laagst.nl/anker-powerconf-speaker-voor-e57/