Sissy-Boy staat op de rand van een faillissement

De Nederlandse fashion keten genaamd Sissy-Boy staat op de rand van een faillissement, aldus verschillende nieuwsbronnen. De keten heeft in Nederland & België rond de 45 vestigingen met zeshonderd werknemers. Sissy-Boy heeft vandaag een uitstel van betaling aangevraagd, wat meestal opmaat naar een faillissement.

De accountant van Sissy Boy had vorig jaar al gemeld dat het financieel niet goed ging met het bedrijf. Zo hadden ze de afgelopen jaren al forse verliezen gerealiseerd.

Cadeaukaarten van Sissy-Boy

Nu heb je misschien nog ergens een cadeaukaart liggen van Sissy-Boy, welke je ooit op een verjaardag hebt gekregen. Kan je deze op dit moment nog inleveren? Kan je de cadeaukaart van de winkelketen binnenkort ook nog inleveren?

Op dit moment is het nog niet duidelijk of er winkels gaan sluiten. Het personeel van de 45 vestigingen krijgt aan het einde van de dag een briefing waarin wordt verteld hoe het bedrijf verder gaat. Wij raden je dus aan om eventuele cadeaubonnen zo snel mogelijk in te wisselen, zolang het nog mogelijk is.

Aanbiedingen van Sissy-Boy

Momenteel is er nog geen duidelijkheid over een executie uitverkoop van de keten. Zodra hier meer informatie over is laten we dit natuurlijk weten. Hou hiervoor de website en de speciale laagst Sissy-Boy pagina in de gaten.

Dit artikel word aangevuld zodra wij meer informatie hebben.

Beeld: Nightingale Press

De laatste maanden vragen steeds meer winkelketen uitstel van betaling aan en gaan veel keten zelfs failliet. In deze nieuwe rubriek op laagst.nl houden we je op de hoogte van deze faillissementen en wat dit betekend voor de consument.

- -
laagst.nl ontvangt mogelijk een kleine betaling van de bovenstaande webwinkel als jij bij die partij een aankoop doet. Het kost jou niets extra als wij een kleine betaling ontvangen van deze verkoper. Zo kunnen wij laagst.nl gratis en reclame-vrij houden.


×

Deze aanbieding rapporteren
Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
laagst.nl
Nieuwe Account Aanmaken
Naam (verplicht)
Shopper of Hunter? (verplicht)
Favoriete winkel
Provincie

Hierdoor kunnen we je in de toekomst lokale deals tonen

Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: Sissy-Boy staat op de rand van een faillissement! This is the link: https://laagst.nl/blog/sissy-boy-faillissement/