Amazon Prime Days 2021 Nederland
De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!

Bosch ruitenreiniger op accu GlassVAC Solo Plus 3,voor €34,99

Aanbiedingen score+66

Nu in de aanbieding bij Amazon: Bosch ruitenreiniger op accu GlassVAC Solo Plus 3,voor €34,99.

Met de ruitenreiniger op accu GlassVAC van Bosch maak je zowel kleine als grote ramen zeer gemakkelijk schoon. Vul de sproeifles met een reinigingsmiddel en bevestig de microvezeldoek om de ramen in te soppen. Vervolgens maak je deze streeploos droog met de zuigmond, je kunt dus meteen aan de slag. Bovendien lekt er door het zuigsysteem van de GlassVAC geen water op de kozijnen. Dit komt door de speciale rubberen rand die je ook terugvindt bij de bekroonde Bosch ruitenwissers.

De accu van de ruitenreiniger heeft een vermogen van 3,6 Volt en een acculooptijd van zo’n 30 minuten. Hiermee kan je zo’n 30-tal ramen reinigen of een oppervlakte van zo’n 105 m². Inclusief ontvang je een USB-kabel om de ruitenreiniger op te laden, een groot mondstuk met een breedte van 26,6 cm, een sproeifles en een microvezeldoek.

Elders te koop voor minimaal €59,95 bij Praxis.


Bosch ruitenreiniger op accu is vanaf - in de aanbieding  voor een bedrag of met een korting van €34,99. De laagste prijs elders voor Bosch ruitenreiniger op accu is bij - voor €59,95.

Deze aanbieding van Bosch heeft 66 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!
Probeer Prime 30 dagen GRATIS >
Nog geen Amazon Prime abonnement?

Prime is het abonnement van Amazon wat je nodig hebt tijdens Prime Days (en de rest van het jaar voor gratis snelle verzending, Prime Video, Prime Music en Prime Photos). Klik op de knop hiernaast en meld je 30 dagen GRATIS aan voor Amazon Prime, ideaal tijdens Prime Days 2021!

×

  Deze aanbieding rapporteren
  Met de linkjes op onze website worden inkomsten gegenereerd; dit helpt om ons platform te financieren.
  Subscribe
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  View all comments
  laagst.nl
  Logo
  Herstel Wachtwoord
  Delen met een vriend
  Hi, this may be interesting you: Bosch ruitenreiniger op accu GlassVAC Solo Plus 3,voor €34,99! This is the link: https://laagst.nl/bosch-ruitenreiniger-op-accu-glassvac-solo-plus-3voor-e3499/