De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!
71

Flitsmeister ONE Aanbiedingen πŸ›οΈ [oktober 2022 update]

De Flitsmeister ONE is een handige auto-tool gemaakt door Flitsmeister en is de voorganger van de net uitgekomen Flitsmeister TWO. Het carkitje is relatief weinig in de aanbieding bij Nederlandse webwinkels zoals Amazon, GSMPunt en Expert. De beste Flitsmeister ONE Aanbiedingen in oktober 2022 kun je vinden op deze pagina van laagst.nl. Daarnaast kun je hier ook meer informatie vinden over de ONE van Flitsmeister, kun je de volledige prijsgeschiedenis door de maanden heen bekijken en lees je veelgestelde vragen + antwoorden over dit product.

Flitsmeister ONE Prijzen

Vergelijk de beste prijzen van dit moment

Flitsmeister ONE Aanbiedingen

Wat is de beste aanbieding?

Het handige auto hulpmiddel van Flitsmeister is te koop bij diverse Nederlandse webwinkels. De ONE is onder andere te koop bij Expert en GSMPunt. De beste prijs van dit moment in oktober 2022 staat hieronder. Daarnaast staan er ook 5 andere winkels met de daarna laagste prijs. Voor alle prijzen klik je hier.

Flitsmeister One Autonavigatie Zwart

49,95  Direct Leverbaar
Expert.nl
sinds 03-10-2022 04:54

Flitsmeister ONE Informatie

Nooit meer boetes

Monteer de Flitsmeister ONE eenvoudig op het dashboard van je auto en na koppeling met de Flitsmeister-app start Flitsmeister automatisch zodra je het voertuig instapt. Ben je in de buurt van bijvoorbeeld een flitspaal? Je wordt gewaarschuwd door licht en geluid, en als je eenmaal bent gepasseerd, kun je het rapport veilig beoordelen door op een van de knoppen van de ONE te drukken. Je krijgt ook een waarschuwing als je je in een gevaarlijke positie bevindt of als je hulpdiensten passeert; elke situatie heeft zijn eigen duidelijke boodschap op de Flitsmeister One. De Flitsmeister 1 is niet vaak in de aanbieding. De meest actuele prijzen en kortingen voor dit apparaat van Flitsmeister kun je vinden op deze pagina.

Meer informatie +

Flitsmeister ONE Specificaties

Kom er alles over te weten

Productinformatie
Merk:Flitsmeister
Categorie:Reizen
Kleur:Zwart
Volledige naam:Flitsmeister ONE
Eigenschappen
Materiaal:ABS Plastic
Soort batterijCR2450 (vervangbaar)
BatterijduurOngeveer 2 jaar
VerbindingBluetooth Low Latency
Bevestiging3M Sticker
Bediening:Knoppen
Meer specificaties
Gewicht:248 gram
Afmeting product (HxBxD):64x34x15 mm
Gewicht20 gr
Herkomst:Nederland
EAN:5714901100114
HandleidingBekijk Flitsmeister ONE handleiding (video)
Specificaties Flitsmeister ONE

Flitsmeister ONE Bediening

Hoe gebruik je het apparaat?

De Flitsmeister 1 is de eerste keer gemakkelijk in te stellen. Zorg er allereerst voor dat de batterij (CR2450) in het apparaatje zit. Daarna bevestig je de One op het dashboard van je auto. Vervolgens koppel je het apparaat eenmalig met je Flitsmeister app. Hierna zal de ONE altijd automatisch opstarten zodra jij je auto in stapt.

Het apparaat is voorzien van een handig LED-lichtje en een speaker. Zodra er een melding in de app komt stuurt deze die gelijk door naar de ONE door middel van Bluetooth. Via het LED-lichtje en geluid zal de ONE je direct laten weten dat er een bijzondere situatie zoals een stilstaand voertuig of een mobiele flitser plaatsvind.

Met de 2 knoppen op de Flitsmeister ONE kun je meldingen gemakkelijk en snel beoordelen. Zo help je andere weggebruikers met goede meldingen via de Flitsmeister app.

Flitsmeister ONE Prijsgeschiedenis

Hoe duur was het apparaat door verloop van tijd?

Een Flitsmeister One Aanbieding vind je niet vaak bij Nederlandse webwinkels. Als deze wel in de aanbieding is, dan is dat bij winkels zoals Expert, GSMPunt, Amazon en meer winkels. Hoeveel het auto-apparaatje vorige week of vorige maand kostte? Dat kun je vinden in onderstaand overzicht. Vind jij de momenteel laagste prijs voor dit product nog net iets te duur? Zet dan een laagstAlert voor een betere Flitsmeister ONE Aanbieding. Dit kan je doen via de tool hieronder. Je ontvangt dan automatisch een e-mail zodra het product een door jou gewenste prijs bereikt.

Gratis laagstAlert aanmaken
laagstAlert Aanmaken Flitsmeister One Autonavigatie Zwart - €49,95

Flitsmeister ONE FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

Is de Flitsmeister ONE in de aanbieding?

Ja, de Flitsmeister ONE is momenteel in de aanbieding bij diverse winkels. Bekijk de actuele laagste prijs voor dit product op deze pagina van laagst.nl

  • Alle prijzen hierboven zijn vermeld in Euro's
  • Dit product is onder andere te koop bij Expert, Amazon.nl.
  • Bij expert.nl is Flitsmeister One Autonavigatie Zwart te koop voor maar €49,95
  • De laagste prijs van de Flitsmeister One Autonavigatie Zwart was op 03-10-2022 04:54.

Hoe duur is de Flitsmeister ONE?

De adviesprijs voor de ONE van Flitsmeister is €49,95. Echter is deze cartool een enkele keer in de aanbieding voor een stuk minder!
Dit zijn op dit moment de 5 laagste prijzen:

Hoe lang gaat de batterij van de Flitsmeister ONE mee?

Volgens de website van FM gaat het apparaatje ongeveer twee jaar mee. Daarna kun je het CR2450 batterijtje eenvoudig vervangen.

Start de Flitsmeister ONE automatisch op?

Ja, na het eenmalig koppelen van de ONE met je Flitsmeister app start deze automatisch op zodra je je auto instapt.

Flitsmeister ONE Community Deals

Aanbiedingen geplaatst door onze Community

Flitsmeister ONE + tijdelijk GRATIS Houder is vanaf – in de aanbieding bij Flitsmeister voor een bedrag of met een korting van €49,95. De laagste prijs elders voor Flitsmeister ONE + tijdelijk GRATIS Houder is bij – voor -.

27
Verlopen

Flitsmeister One voor €39,95

€39,95 €49,99
-20%

Flitsmeister One is vanaf 18 oktober 2019 in de aanbieding bij Flitsmeister voor een bedrag of met een korting van €39,95. De laagste prijs elders voor Flitsmeister One is bij Flitsmeister voor €49,99.

Flitsmeister ONE
Flitsmeister One Autonavigatie Zwart Aanbieding πŸ›οΈ

Flitsmeister ONE Aanbiedingen in oktober 2022? βœ… Vergelijk prijzen βœ… Veilig bestellen βœ… Laagste prijs βœ… Beste kortingen vanaf €49.95! βœ…

Product SKU: 5714901100114

Product merk: Flitsmeister

Valuta product: EUR

Product op voorraad: InStock

Editor's Rating:
5

Flitsmeister One Autonavigatie Zwart is vanaf - in de aanbieding bij - voor een bedrag of met een korting van €49,95. De laagste prijs elders voor Flitsmeister One Autonavigatie Zwart is bij - voor .

Deze aanbieding van - heeft 71 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!

laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: Flitsmeister ONE Aanbiedingen πŸ›οΈ [[wpsm_custom_meta type=date field=month] [wpsm_custom_meta type=date field=year] update]! This is the link: https://laagst.nl/extra/flitsmeister-one-aanbiedingen/