De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!
29

Horizon Forbidden West Aanbiedingen πŸ›οΈ [juni 2022 update]

Horizon Forbidden West heeft zichzelf verzegeld als een van de meest langverwachte exclusieve PS5-games en zal op 18 februrari 2022 dan ook eindelijk worden uitgebracht.

Horizon Forbidden West, uitgebracht op zowel PS5 als PS4, is het vervolg op de veelgeprezen Horizon Zero Dawn uit 2017. Het zal zeker het verhaal van hoofdpersonage Aloy voortzetten, op dit moment neemt ze haar mee naar het westen van de VS met een doel om te stoppen met een vreemd gevaar dat net als de Rode Vloek wordt begrepen.

In overeenstemming met Horizon Zero Dawn, zal de game een enorme open wereldbol bevatten vol met apparatuur, gadgets en wapens om te ontdekken. Nieuwe activiteiten omvatten onderzeese expedities en ook een reeks gloednieuwe gereedschappen en wapens die Aloy mee zal nemen op haar reis. Het is veilig om te stellen dat wat we tot nu toe hebben gezien, visueel behoorlijk indrukwekkend is.

Door de maanden heen is er veel informatie uitgelekt. We hebben alle huidig uitgelekte informatie voor je samengevat op deze pagina, inclusief gameplay, trailers, Horizon: Forbidden West Aanbiedingen in juni 2022, laagste prijzen, prijsgeschiedenis, specificaties en nog veel meer.

Naast Horizon Forbidden West Aanbiedingen ook andere Gaming aanbiedingen bekijken? Klik dan hier! >

Horizon Forbidden West PS5 Aanbiedingen

Wat is de laagste PlayStation 5 prijs?

De PS5 versie van deze PlayStation Studios game is te koop bij diverse Nederlandse webwinkels. Zo is het PlayStation 5 spel onder andere te koop bij MediaMarkt en Amazon. De beste Horizon Forbidden West PS5 Aanbieding in juni 2022 staat hieronder. Daarnaast staan er ook 5 andere winkels met de daarna laagste prijs. Voor alle prijzen klik je hier.

Horizon Forbidden West [PlayStation 5]

59,95  Direct Leverbaar
4 nieuw vanaf €39,00
Gratis verzending
Bij Amazon.nl
sinds 24-06-2022 10:53

Horizon Forbidden West PS4 Aanbiedingen

Wat is de laagste PlayStation 4 prijs?

De PS4 versie van deze PlayStation Studios game is te koop bij diverse Nederlandse webwinkels. Zo is het PlayStation 4 spel onder andere te koop bij MediaMarkt en BCC. De beste Horizon Forbidden West PS4 Aanbieding in juni 2022 staat hieronder. Daarnaast staan er ook 5 andere winkels met de daarna laagste prijs. Voor alle prijzen klik je hier.

Horizon: Forbidden West

54,99  Direct Leverbaar
3 nieuw vanaf €54,99
Bij Amazon.nl
sinds 24-06-2022 10:53

Horizon Forbidden West Verhaallijn

Waar gaat de game over?

Horizon Forbidden West, een direct vervolg op Horizon Zero Dawn, vindt plaats 6 maanden na het einde van de allereerste videogame en ziet Aloy vanuit haar thuisland naar het westen reizen naar een nieuwe grensomgeving. Aloy zoekt haar bondgenoten en een oplossing voor de Rode Affliction, een mysterieus micro-organisme dat het milieu beschadigt. Ze zal zowel gloednieuwe stammen tevreden stellen als gloednieuwe apparaten langs de weg. Ze zal ook een nieuwe vijand tegenkomen: Regalla, een rebellenleider die “al diegenen wil afslachten die haar werkelijk onrecht hebben aangedaan” en ook een hogere macht heeft die haar ondersteunt met troepen, gereedschap en oorlogstuig.

Horizon Forbidden West zal gamers zeker meenemen naar plaatsen als San Francisco, Yosemite en het verleden, met verhalende regisseur Ben McCaw die GameMe informeert dat “de grote, overgrote meerderheid van de videogame zich afspeelt in het Forbidden West”.

Zoals uiteengezet in een officieel PlayStation-artikel, is er een heel team, onder leiding van Espen Sogn, Lead Living Globe Designer, dat toegewijd is om de “wereld van Horizon Forbidden West echt echt en ook tot leven te laten voelen: de mensen, de onderhandelingen en ook individuen binnen hen.”

Horizon Forbidden West Aanbiedingen
Afbeelding uit het artikel van Sony

De groep van Sogn heeft samengewerkt met het verhalende team en Annie Kitain, Senior Citizen Author bij Guerrilla, zegt dat er “veel idee” is binnengekomen in elke stam die spelers zeker in het spel zullen tegenkomen. “Neem bijvoorbeeld de Tenakth,” beschrijft Kitain, “een aantal van hun ideeΓ«n is beΓ―nvloed door de oude schade van het Verboden Westen, en in tegenstelling tot andere stammen, zijn ze opgenomen in drie verschillende clans. Hun gedeelde achtergrond, overtuigingen, geschillen… – dat alles is nodig om de persoonlijkheden te creΓ«ren die Aloy zeker zal ontmoeten op haar reis.”

De “betaalbare en gevechtsgerichte” Tenakth zijn zowel vergelijkbaar als verschillend van verschillende andere mensen in de gamewereld en dit is vervolgens ook verbonden via de videogamewereld zelf, via “de details, de animaties en het gedrag Tijdens hun onderhandelingen zul je de Tenakth zien werken en zich voorbereiden op de strijd. Ze zijn meestal jonger omdat ze capabele krijgers moeten zijn. Hun basis is een oude vernietiging, van waaruit ze specifieke Vintage-bewegingen hebben gekregen die ze misschien niet helemaal begrijpen – zoals het gebruik van een saluut van de strijdkrachten om hallo te zeggen.'”.

“De Living World-groep doet fantastisch werk en het is ook geweldig om te zien hoe alles samenwerkt”, zegt Kitain. “Elke stam begint als een aantal concepten, daarna wordt het gelijkgesteld aan deze indrukwekkende onderhandelingen. Zoals de Utaru, die werden afgebeeld als een agrarische samenleving die diep gehecht is aan het land om hen heen. Zodra de stam in-game is en de Living Globe team heeft hun magie gedaan, je loopt rond de velden van de Utaru, communiceert met hen, en je neemt ook aan, ‘wow, ze hebben het genageld.’ Momenteel voelt deze stam echt.”.

Om het gevoel van geloofwaardigheid te vergroten, onthult de blogpost dat elke niet-gevechts-NPC onderdeel wordt van een “groepssysteem”, waarbinnen regels kunnen worden ontwikkeld. Dit stelt Guerilla in staat om “unieke mensen te creΓ«ren die zich gedragen als mensen in de wereld”.

Aloy zal de onderhandelingen van mensen bekijken via de videogame en ze zal ze ook nodig hebben en de NPC’s die ze bevolken “om haar zowel te onderhouden als te leveren”.

Volgens Steven Lumpkin, Senior Developer bij Guerrilla, wilde de groep “dat de gemeenschappen en dorpen in het Verboden Westen zich echt bewoond, levendig en ook nuttig zouden voelen.” Daartoe “vind je bij elke onderhandeling over de hele wereld mogelijkheden voor avontuur. Ze zitten vol met handelaren en verkopers: Stitchers, die Aloy krachtige (en verbluffende!) gloednieuwe kleding voor fragmenten kunnen aanbieden als onderdelen van de uitrusting; Seekers, die een reeks tactische nieuwe wapens leveren; Herbalists, die krachtige remedies bieden waar Aloy zeker sterk genoeg voor is; en Cooks, die stimulerende maaltijden bereiden die Aloy bij zich kan dragen voor een boost.”.

Verder lezen +

Horizon Forbidden West Gamplay

Waar gaat de game over?

Guerrilla gebruikt de veel diepere en ook grotere setting van Horizon Forbidden West als een mogelijkheid om gamers veel meer bewegingsvrijheid te bieden, waarbij David McMullen, Lead Solutions Designer bij Guerrilla in een PlayStation Post stelt dat “Aloy vrij kan klimmen op en door belangrijke gebieden van rotsachtig terrein; zelfs meer soorten apparaten kunnen worden gebruikt als rijdieren; grijpfactoren zijn overal in de atmosfeer te vinden die actieve verticale verplaatsing mogelijk maken; zwemmen onder zee heeft een geheel nieuw facet van verkenning geopend; en glijden met de Shieldwing geeft het ultieme zicht op de prachtige wereldbol van Horizon Forbidden West – naast een snelle weg naar beneden vanaf geweldige hoogten!”

Deze focus op speleroptie zorgt ook voor verbeteringen in gevechten. Volgens Guerrilla’s Lead Battle Developer, Dennis Zopfi: “Een van de focuspunten die van invloed waren op al onze gevechtskeuzes, was de versterkte speleroptie, en we gebruikten dit voor alles: melee, wapens, kleding, vaardigheden en ook andere gloednieuwe technici. We wilden gamers extra tools, diepte en ook wijzerplaten bieden om mee te spelen.”

Dit geeft aan dat Aloy zeker ook nieuwe tools en mogelijkheden zal krijgen β€” Narrative Director Ben McCaw verduidelijkte hoe Aloy zeker een “enorme selectie van wapens” tot haar beschikking zal hebben, waarbij gevechten de nadruk zullen leggen op methoden en keuze – maar ze zal ook in staat zijn om ze te updaten en te verbeteren. Dit zal zeker gebeuren op de gloednieuwe werkbank die “nieuwe beloningen, mod-poorten en mogelijkheden opent, en ook een groter niveau van personalisatie, weerstanden en ook nieuwe mogelijkheden voor gamers biedt!”

Als het om nieuwe tools gaat, kennen we er genoeg van: de Pullcaster; de schildvleugel; en ook haar duikmasker. Al deze, zo beweert Guerilla, maken Aloy “extra actief tijdens zowel de expeditie als de onontkoombare gevechten die ze in het Westen zal voeren.” De Pullcaster dient bijvoorbeeld als een grijper om de bewegingen van Aloy te versnellen, samen met een lier om dingen in de omgeving aan te passen, te verplaatsen en te verpesten. De Shieldwing, aan de andere kant, “stelt haar in staat om veilig van geweldige hoogten naar beneden te komen (of tegenstanders van bovenaf te verrassen)”.

Er is bovendien een gloednieuwe vaardigheidsboom, waarbij de vaardigheidsboom van No Dawn “volledig is geΓΌpgraded en opnieuw is bevolkt met nieuwe vaardigheden” om meer diepte te gebruiken. Tijdens een ontmoeting met Game Informer maakte gamedirecteur Mathijs De Jonge bekend dat gamers zeker in staat zullen zijn om de vaardigheden van Aloy te upgraden naar hun speelstijl.

Als onderdeel van de gloednieuwe vaardigheidsboom is er bovendien een gloednieuw Valor Rise-systeem. Er zijn in totaal 12 Valiance Surges, “die elk een bepaalde methode van de videogame vertegenwoordigen en ook verbeteren”, en ze worden ontgrendeld en bijgewerkt door vaardigheidspunten in de vaardighedenboom te investeren, waarbij gamers dan kunnen kiezen welke Valiance Surge is op elk moment energiek.

Om een Valiance Surge-actie los te laten, moet de Valor Surge-balk rechtsonder in het scherm worden gevuld. Dit wordt gedaan door “praktisch te spelen”, mensen te headshotten of componenten van vijanden te verwijderen, wat spelers zal compenseren met bepaalde technische gevechts-XP, wat zijn eigen puntensysteem is, dat kan worden geΓ―nvesteerd in de vaardighedenboom.

EΓ©n Valiance Surge die wordt getoond als onderdeel van een State of Play-gameplay-trailer heet 360 Blast. Een extra, onthuld op de PlayStation Blog is Radial Blast, gebruikt om sterkere tegenstanders neer te halen.

Het klinkt alsof je de meeste, zo niet alle voordelen nodig hebt die je kunt krijgen met Aloy’s gloednieuwe mogelijkheden, aangezien haar vijanden nu op geheel nieuwe manieren kunnen zoeken. Menselijke tegenstanders kunnen nu samen met machines en tegen hen vechten, en we hebben ook gezien dat ze gevechten te paard net zo gebruiken als Aloy.

Verder lezen +

Horizon Forbidden West Prijzen

Vergelijk alle prijzen van dit moment

Stel Laagste Prijs Melding In
Γ—
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Horizon Forbidden West - (kostenloses Upgrade auf PS5) - [PlayStation 4] - €49,57
Prijsgeschiedenis
Γ—
Prijsgeschiedenis voor Horizon Forbidden West - (kostenloses Upgrade auf PS5) - [PlayStation 4]
Laatste updates:
 • €49,57 - 24-06-2022
 • €50,39 - 18-06-2022
 • €49,75 - 16-06-2022
 • €50,39 - 09-06-2022
 • €57,95 - 03-06-2022
 • €59,99 - 31-05-2022
 • €57,95 - 30-05-2022
 • €39,99 - 29-05-2022
Sinds: 14-02-2022
 • Hoogste prijs: €69,99 - 14-02-2022
 • Laagste prijs: €39,99 - 29-05-2022
Prijsgeschiedenis
Γ—
Prijsgeschiedenis voor Horizon Forbidden West - (kostenloses Upgrade auf PS5) - [PlayStation 4]
Laatste updates:
 • €49,57 - 24-06-2022
 • €50,39 - 18-06-2022
 • €49,75 - 16-06-2022
 • €50,39 - 09-06-2022
 • €57,95 - 03-06-2022
 • €59,99 - 31-05-2022
 • €57,95 - 30-05-2022
 • €39,99 - 29-05-2022
Sinds: 14-02-2022
 • Hoogste prijs: €69,99 - 14-02-2022
 • Laagste prijs: €39,99 - 29-05-2022
Prijsgeschiedenis
Γ—
Prijsgeschiedenis voor Horizon Forbidden West - (kostenloses Upgrade auf PS5) - [PlayStation 4]
Laatste updates:
 • €49,57 - 24-06-2022
 • €50,39 - 18-06-2022
 • €49,75 - 16-06-2022
 • €50,39 - 09-06-2022
 • €57,95 - 03-06-2022
 • €59,99 - 31-05-2022
 • €57,95 - 30-05-2022
 • €39,99 - 29-05-2022
Sinds: 14-02-2022
 • Hoogste prijs: €69,99 - 14-02-2022
 • Laagste prijs: €39,99 - 29-05-2022
Prijsgeschiedenis
Γ—
Prijsgeschiedenis voor Horizon Forbidden West - (kostenloses Upgrade auf PS5) - [PlayStation 4]
Laatste updates:
 • €49,57 - 24-06-2022
 • €50,39 - 18-06-2022
 • €49,75 - 16-06-2022
 • €50,39 - 09-06-2022
 • €57,95 - 03-06-2022
 • €59,99 - 31-05-2022
 • €57,95 - 30-05-2022
 • €39,99 - 29-05-2022
Sinds: 14-02-2022
 • Hoogste prijs: €69,99 - 14-02-2022
 • Laagste prijs: €39,99 - 29-05-2022
Prijsgeschiedenis
Γ—
Prijsgeschiedenis voor Horizon Forbidden West - (kostenloses Upgrade auf PS5) - [PlayStation 4]
Laatste updates:
 • €49,57 - 24-06-2022
 • €50,39 - 18-06-2022
 • €49,75 - 16-06-2022
 • €50,39 - 09-06-2022
 • €57,95 - 03-06-2022
 • €59,99 - 31-05-2022
 • €57,95 - 30-05-2022
 • €39,99 - 29-05-2022
Sinds: 14-02-2022
 • Hoogste prijs: €69,99 - 14-02-2022
 • Laagste prijs: €39,99 - 29-05-2022
Laatste Amazon prijsupdate was: 24-06-2022 10:53
Γ— Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
 • All prices mentioned above are in Euro.
 • Dit product is onder andere te koop bij Amazon.de, Amazon.nl, Coolblue, Mediamarkt, Bcc.
 • At amazon.de you can purchase Horizon Forbidden West - (kostenloses Upgrade auf PS5) - [PlayStation 4] for only €49,57 , which is 20% less than the cost in Bcc (€61,99).
 • The lowest price of Horizon Forbidden West: Standaard Editie PS4 was obtained on 24-06-2022 10:53.
Bekijk alle winkels en prijzen +

Horizon Forbidden West Trailers

Alle trailers voor Horizon Forbidden West

Cinematic Trailer – Horizon Forbidden West

Story Trailer – Horizon Forbidden West

Gameplay Trailer – Horizon Forbidden West

Game Screenshots – Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West Prijsgeschiedenis

Hoe duur was de game door verloop van tijd?

Een Horizon Forbidden West Aanbieding vind je vrij vaak bij Nederlandse webwinkels. Zo is de populaire game van Nederlands studio Guerrilla vaak met korting te krijgen bij winkels zoals MediaMarkt, Nedgame, BCC en andere winkels. Hoeveel deze PS4/PS5 game vorige week of vorige maand kostte? Dat kun je vinden in onderstaand overzicht. Vind jij de momenteel laagste prijs voor dit product nog net iets te hoog? Zet dan een laagstAlert voor een betere Horizon Forbidden West Aanbieding. Dit kan je doen via de tool hieronder. Je ontvangt dan automatisch een e-mail zodra het product een door jou gewenste prijs heeft bereikt.

Gratis laagstAlert aanmaken
laagstAlert Aanmaken Horizon Forbidden West - (kostenloses Upgrade auf PS5) - [PlayStation 4] - €49,57

Horizon Forbidden West FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

Is Horizon: Forbidden West in de aanbieding?

Ja, de PS4/PS5 game Horizon: Forbidden West is momenteel in de aanbieding bij diverse winkels. Bekijk de actuele laagste prijs voor dit product op deze pagina van laagst.nl

 • All prices mentioned above are in Euro.
 • Dit product is onder andere te koop bij Amazon.de, Amazon.nl, Coolblue, Mediamarkt, Bcc.
 • At amazon.de you can purchase Horizon Forbidden West - (kostenloses Upgrade auf PS5) - [PlayStation 4] for only €49,57 , which is 75% less than the cost in Coolblue (€199,99).
 • The lowest price of Horizon Forbidden West Collector's edition PlayStation 4 en 5 voucher was obtained on 24-06-2022 10:53.

Hoe duur is Horizon: Forbidden West?

De adviesprijs voor Horizon: Forbidden West voor de PS4 en PS5 is €74,99. Echter is deze game vaak in de aanbieding voor een stuk minder!
Dit zijn op dit moment de laagste prijzen:

Bestaat er een Xbox versie van Horizon: Forbidden West?

Er bestaat helaas geen Xbox versie voor de game Horizon: Forbidden West omdat deze is gemaakt door Sony’s eigen studio genaamd PlayStation Studios.

Wanneer is Horizon: Forbidden West uitgekomen?

Horizon: Forbidden West is op 18 februari 2022 uitgekomen voor de PlayStation 4 en 5.

Horizon Forbidden West Community Deals

Aanbiedingen geplaatst door onze Community

Helaas. Er zijn momenteel nog geen community aanbiedingen voor Horizon: Forbidden West. Bekijk hier de laagste actuele prijs voor deze PlayStation 4 en PlayStation 5 game.

Horizon: Forbidden West
Horizon Forbidden West - (kostenloses Upgrade auf PS5) - [PlayStation 4] Aanbieding πŸ›οΈ

Horizon Forbidden West Aanbieding in juni 2022? βœ… Vergelijk prijzen βœ… Laagste prijs βœ… Beste kortingen βœ… Nu bestellen, morgen in huis βœ…

Product SKU: 0711719719793

Product Brand: PlayStation Studios

Product Currency: EUR

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5

Horizon Forbidden West - (kostenloses Upgrade auf PS5) - [PlayStation 4] is vanaf - in de aanbieding bij - voor een bedrag of met een korting van €49,57. De laagste prijs elders voor Horizon Forbidden West - (kostenloses Upgrade auf PS5) - [PlayStation 4] is bij - voor €69,99.

Deze aanbieding van - heeft 29 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!


Productnaam: Horizon Forbidden West - (kostenloses Upgrade auf PS5) - [PlayStation 4]

Nieuwe Prijs: €49,57

Oude Prijs: €69,99

laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: Horizon Forbidden West Aanbiedingen πŸ›οΈ [[wpsm_custom_meta type=date field=month] [wpsm_custom_meta type=date field=year] update]! This is the link: https://laagst.nl/extra/horizon-forbidden-west-aanbiedingen/