De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!
31

Govee Smart LED Lightbar voor €52,48 🛍️ bij

€52,48 €79,99 Bekijk aanbieding
DEBAR6054
Met aankopen op partner websites worden mogelijk inkomsten gegenereerd; dit helpt om ons platform te financieren en kost jou niets extra.

Nieuw kijkplezier: de Lightbars kunnen gemakkelijk worden gesynchroniseerd met de kleuren en geluiden van je TV of monitor. Je gaming-, film- en muziekervaringen worden geleverd met levendige verlichting, 16 miljoen kleuren en 12 vooraf ingestelde modi.

Spraakbediening: maak met eenvoudige spraakopdrachten met Alexa/Google Assistant de ideale sfeer bij het tv-kijken of gamen. (De wifi-module is geïntegreerd in de camera. Je kunt de spraakbediening alleen gebruiken als de camera met de besturingsbox is verbonden)

Slimme camera: de camera registreert kleuren op je tv-scherm of monitor en stuurt deze automatisch naar de Lightbars. Geniet van de synchronisatie zonder een HDMI-kabel nodig te hebben of door streamingservice beperkt te worden.

Sync met muziek: met de ingebouwde microfoon synchroniseren de lichtbars zich met de geluiden van de omgeving. Kies uit vier muziekmodi (levendig, ritme, schok, vibreren) die geschikt zijn voor karaoke avonden of spelwerelden.

Praktische app-functies: bedien de Lightbars eenvoudig met de Govee Home App. Er is een timerfunctie, DIY-modus, videomodi, muziekmodi en scènemodi ter beschikking gesteld. Optimaliseer je tv met één druk op de knop.

Govee Smart LED Lightbar Review:

Govee Smart LED Lightbar is
 vanaf 14 september 2021
 in de aanbieding  voor een bedrag of met een korting van €52,48. De laagste prijs elders voor Govee Smart LED Lightbar is bij Amazon.nl voor €79,99.

Deze aanbieding van Govee  heeft 31 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!
Govee Smart LED Lightbar voor €52,48
Govee Smart LED Lightbar voor €52,48
€52,48 €79,99
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: Govee Smart LED Lightbar voor €52,48! This is the link: https://laagst.nl/govee-smart-led-lightbar-voor-e5248/