De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!
26

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition (PS4/Series X) voor €17,99

€17,99 €35,99 Bekijk Aanbieding
Met aankopen op partner websites worden mogelijk inkomsten gegenereerd; dit helpt om ons platform te financieren en kost jou niets extra.

Drie iconische steden, drie epische verhalen. Speel de baanbrekende klassiekers van de originele Grand Theft Auto-trilogie: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas, in de verf gezet voor een nieuwe generatie met een keur aan verbeteringen, zoals geweldige nieuwe belichting, omgevingsupgrades, texturen in hoge resolutie, een verbeterde draw distance, het besturings- en richtsysteem van Grand Theft Auto V en nog veel meer.

Grand Theft Auto III: Het begon allemaal in Liberty City. Met de volledige vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en te stelen als de raven biedt het revolutionaire Grand Theft Auto III je de onderwereld op een presenteerblaadje, maar durf jij dat aan te nemen?

Grand Theft Auto: Vice City: Welkom in de jaren 80 van de vorige eeuw. In deze tijd van groteske kapsels en pakken in pastelkleuren, werkt één man zich omhoog op de criminele ladder. Deze Grand Theft Auto met Tommy Vercetti vertelt een verhaal van verraad en wraak in een tropische, in neon gedompelde stad waar losbandigheid de norm is en de kansen voor het oprapen liggen.

Grand Theft Auto: San Andreas: Vijf jaar geleden ontsnapte Carl β€˜CJ’ Johnson uit het broeierige Los Santos, San Andreas… een stad die ten onder dreigde te gaan aan bendegeweld, drugs en corruptie. Nu zijn we aanbeland in de vroege jaren 90 van de vorige eeuw. CJ moest wel naar huis komen. Zijn moeder is vermoord, zijn familie uiteengevallen en zijn jeugdvrienden liggen op ramkoers met het noodlot. Terug in zijn oude buurt schuift een stelletje agenten hem een moord in de schoenen. CJ heeft geen andere keus dan heel San Andreas te doorkruisen om zijn familie te redden en de straten te veroveren in het deel van de serie dat alles veranderde.

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition (PS4/Series X) Review:

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition (PS4/Series X) is vanaf 9 mei 2022 in de aanbieding bij voor een bedrag of met een korting van €17,99. De laagste prijs elders voor GTA: The Trilogy - The Definitive Edition (PS4/Series X) is bij Bol.com voor €35,99.

Deze aanbieding van Rockstar Games heeft 26 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!


Productnaam: GTA: The Trilogy - The Definitive Edition (PS4/Series X)

Merk: Rockstar Games

Winkel:

Nieuwe Prijs: €17,99

Oude Prijs: €35,99

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition (PS4/Series X) voor €17,99
GTA: The Trilogy – The Definitive Edition (PS4/Series X) voor €17,99
€17,99 €35,99
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: GTA: The Trilogy - The Definitive Edition (PS4/Series X) voor €17,99! This is the link: https://laagst.nl/gta-the-trilogy-the-definitive-edition-ps4-series-x-voor-e1799/