De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!
37

Horizon Zero Dawn (PlayStation 4/PS4) voor €9,99

Met aankopen op partner websites worden mogelijk inkomsten gegenereerd; dit helpt om ons platform te financieren en kost jou niets extra.

In deze levendige, post-apocalyptische open wereld dolen kolossale mechanische wezens rond in een landschap dat ze hebben ontvreemd van de mensheid.

Deze woeste machines hebben de macht volledig overgenomen, en de evolutie van de mens teruggedraaid. De mens leeft weer in stammen en overleeft als jager-verzamelaar in een wereld met immense wouden, indrukwekkende bergketens en de sfeervolle ruïnen van een verloren beschaving.

Je speelt als Aloy, een vaardige jager die vertrouwt op haar snelheid, sluwheid en behendigheid om uit handen van de machines te blijven en haar stam koste wat kost wil beschermen. Ze neemt het op tegen een kolossale overmacht en ontrafelt tijdens een meeslepend, emotioneel avontuur de geheimen van een vergeten beschaving en oude artefacten. Tijdens haar reis leert ze steeds meer over geavanceerde technologie die niet alleen het lot van de planeet, maar van de hele mensheid zal bepalen.

Horizon Zero Dawn (PS4) is vanaf 22-08-2022 in de aanbieding bij voor een bedrag of met een korting van €9,99. De laagste prijs elders voor Horizon Zero Dawn (PS4) is bij GameResource voor €14,95.

Deze aanbieding van Horizon Zero Dawn heeft 37 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!

Horizon Zero Dawn (PlayStation 4/PS4) voor €9,99
Horizon Zero Dawn (PlayStation 4/PS4) voor €9,99
€9,99 €14,95
laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: Horizon Zero Dawn (PlayStation 4/PS4) voor €9,99! This is the link: https://laagst.nl/horizon-zero-dawn-playstation-4-ps4-voor-e999/