De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!
17

Immortals: Fenyx Rising Gold Edition (PlayStation 4/PS4/PS5) voor €24,95

€24,95 €54,95 Bekijk Aanbieding
Met aankopen op partner websites worden mogelijk inkomsten gegenereerd; dit helpt om ons platform te financieren en kost jou niets extra.

Immortals Fenyx Rising™ brengt groots mythologisch avontuur tot leven. Speel als Fenyx, een nieuwe gevleugelde halfgod op een zoektocht om de Griekse goden en hun huis te redden van een duistere vloek. Neem het op tegen mythologische beesten, beheers de legendarische krachten van de goden en versla Typhon, de dodelijkste Titan in de Griekse mythologie, in een episch gevecht voor alle tijden.

Het lot van de wereld staat op het spel – jij bent de laatste hoop van de goden.

Immortals Fenyx Rising is een frisse en geestige kijk op het actie-avontuurgenre in de open wereld, met dynamische actie, gevechten en verhalen geïnspireerd op de Griekse mythologie. Dwaal vrij door een prachtig gestileerde wereld en gebruik buitengewone vaardigheden die door de goden zijn begiftigd tegen angstaanjagende mythologische monsters. Verraderlijke beproevingen, heroïsche prestaties en de onderwereld zelf wachten op je moed. Beleef een eeuwenoud verhaal over goden en monsters en word de legende die je voorbestemd was te zijn.

Immortals: Fenyx Rising Gold Edition PS4 is vanaf 25 november 2021 in de aanbieding bij voor een bedrag of met een korting van €24,95. De laagste prijs elders voor Immortals: Fenyx Rising Gold Edition PS4 is bij Bol.com voor €54,95.

Deze aanbieding van Immortals heeft 17 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!

Immortals: Fenyx Rising Gold Edition (PlayStation 4/PS4/PS5) voor €24,95
Immortals: Fenyx Rising Gold Edition (PlayStation 4/PS4/PS5) voor €24,95
€24,95 €54,95
laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: Immortals: Fenyx Rising Gold Edition (PlayStation 4/PS4/PS5) voor €24,95! This is the link: https://laagst.nl/immortals-fenyx-rising-gold-edition-playstation-4-ps4-ps5-voor-e2495/