De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!

laagstAlerts – Playstation 5 en Xbox Series X Console Voorraad Kanaal

Ontvang live notificaties over Playstation 5 & Xbox Series X voorraad bij 10+ winkels!

Op zoek naar de nieuwe Playstation 5 of Xbox Series X?

Zoals je weet is de voorraad voor de nieuwe consoles van Playstation en Xbox enorm schaars. Naar verwachting blijft dit tot tenminste het derde kwartaal van 2021 het geval. Het nieuwe laagstAlerts speurt automatisch het internet voor je rond en stuurt vervolgens een notificatie via Telegram of WhatsApp zonder enige vertraging.

PS5 & Xbox Series X Voorraad meldingen via WhatsApp

Gebruik je geen Telegram? Kies dan voor meldingen via WhatsApp. Door te klikken op onderstaande link kun je lid worden van een groep waarin alleen wij meldingen kunnen sturen. Je wordt dus niet belaagd met ontzettend veel berichten. We hebben ook een discussie groep, deze is via een link in de groep te betreden.

Houdt er rekening mee dat andere leden jouw telefoonnummer en WhatsApp account kunnen zien.

Let op: via onderstaande knop word je doorgelinkt naar onze nieuwe laagstAlerts website. Klik daar op de knop “Join het Voorraad Kanaal” om lid te worden van onze gratis bots.

PS5 & Xbox Series X Voorraad meldingen via Telegram

De beste all-round optie. Via Telegram ontvang je onze notificaties sneller en kunnen anderen jouw telefoonnummer niet zien. Heb je nog geen Telegram? Dit is gratis te downloaden op elke mobiel, laptop of PC. Door te klikken op onderstaande link kun je lid worden van een groep waarin alleen wij meldingen kunnen sturen. Je wordt dus niet belaagd met ontzettend veel berichten. We hebben ook een discussie groep, deze is via een link in de groep te betreden.

Let op: via onderstaande knop word je doorgelinkt naar onze nieuwe laagstAlerts website. Klik daar op de knop “Join het Voorraad Kanaal” om lid te worden van onze gratis bots.

Door laagstAlerts ondersteunde winkels

 • MediaMarkt Nederland & België
 • Alternate Nederland & België
 • PlayStation Direct Nederland & België
 • Coolblue Nederland
 • Amazon Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje & Verenigd Koninkrijk*
 • Nedgame Nederland
 • BCC Nederland
 • Coolshop Nederland
 • Expert Nederland
 • Dreamland België
 • Cdiscount Nederland & België

laagstAlerts is onderdeel van Koopjes Community laagst.nl

laagst.nl is de aanbiedingen & koopjes community van Nederland met de beste deals voor meer dan 800 verschillende winkels & webwinkels. Van elektronica tot huishoudelijk, van speelgoed tot wasgoed. Werkelijk elke goede aanbieding kun je vinden op de website van laagst. Deze aanbiedingen worden geplaatst en gekeurd door de community. Bekijk hier alle aanbiedingen >

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de service van laagst.nl? Deze word waarschijnlijk hieronder beantwoord!

Is de laagstAlerts gratis om te gebruiken?

laagstAlerts werkt via een WhatsApp & Telegram groep en is daarom helemaal gratis om te gebruiken!

Wanneer worden de voorraden weer aangevuld?

Helaas weet niemand wanneer er weer een nieuwe voorraad met consoles aankomt in de winkels van onze ondersteunde winkels. Wel weet je via ons als eerste bij welke verkoopkanalen de consoles op voorraad komen.

Waarom krijgt WhatsApp de meldingen later dan Telegram?

Door een technisch puntje kunnen we berichten sneller sturen via Telegram dan WhatsApp. Daarnaast kunnen er maar een maximaal aantal leden in WhatsApp groepen. Wanneer deze limiet is bereikt, moeten we dus ook meerdere groepen aanmaken waardoor het langer kan duren.

Wat is Telegram en hoe download ik het?

Telegram is een berichten-app met de nadruk op snelheid en veiligheid, het is supersnel, eenvoudig en gratis. Je kunt Telegram op al jouw apparaten tegelijkertijd gebruiken – je berichten worden naadloos gesynchroniseerd met een willekeurig aantal van jouw telefoons, tablets of computers. Telegram heeft meer dan 500 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en is een van de 10 meest gedownloade apps ter wereld. Telegram is te vergelijken met WhatsApp.
Telegram download je gratis via deze link >

Heb je een andere vraag?

Heb je een andere vraag of wellicht een suggestie? Geef deze dan door in onze discussie groepen op WhatsApp of Telegram! 🙂

laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord