Amazon Prime Days 2021 Nederland
De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!

LIDL MSPA Opblaasbare Jacuzzi 2021 voor €299

Aanbiedingen score+58

De bestverkochte Jacuzzi van 2018, de LIDL MSPA Opblaasbare Jacuzzi, is vanaf 26 juni 2021 weer terug! Je kunt jezelf dus weer tijdelijk letterlijk en figuurlijk onderdompelen in luxe!

De Opblaasbare Jacuzzi bij LIDL van het merk MSPA heeft een doorsnede van 180 cm,. is 70 cm diep en heeft ruimte voor ongeveer 4 personen. Met de ingebouwde pomp is de Jacuzzi in een mum van tijd op te zetten.

De 360° bubbelstand rondom dankzij de 118 bubblejets is in te stellen via de bijgeleverde eenvoudige afstandsbediening. Met deze bediening kun je de temperatuur ook nog eens verlagen en verhogen tot maximaal 42 °C. Het opblaasbare bubbelbad is gemaakt van 0,75 mm dik PVC materiaal en is daardoor dus super stevig!

De meegeleverde externe pomp beschikt over een filter waardoor het water schoon blijft.

LIDL MSPA Opblaasbare Jacuzzi: De bestverkochte LIDL Jacuzzi van 2018

In 2018 was de LIDL Jacuzzi meerdere keren in het nieuws omdat LIDL als allereerste een top jacuzzi voor een relatief lage prijs kon aanbieden! Destijds stond deze aanbieding uiteraard ook al op laagst.nl, maar nu is ‘ie dus terug!

Bubbels, bubbels & meer bubbels!

Deze bubbels worden aangemaakt door 118 bubblejets, die rondom de wand zijn geïnstalleerd. Hierdoor kun je he-le-maal uit je dak gaan met 360 graden bellen. Omdat niet iedereen van dezelfde temperatuur houdt, kan je deze jacuzzi tot 42 graden instellen. Echter, als je er ijskoud water in zet, zal het een tijdje duren voordat de gewenste temperatuur bereikt kan worden als je 42 graden kiest. De LIDL jacuzzi wordt namelijk elk uur tussen de 1,5 en 2 graden warmer. Het word dus aangeraden om de jacuzzi met ietwat warm water te vullen!

Altijd schoon water

Als je dagenlang blijft bubbelen met je goede vrienden of familie, hoef je niet te benadrukken dat het normale water op een gegeven moment ultiem vuil zal zijn. De bijgeleverde buitenpomp heeft een filter en zorgt ervoor dat het normale water schoon blijft. Daarnaast wordt deze LIDL jacuzzi ook nog geleverd met een handige afstandsbediening, waarmee je onder andere de temperatuur, de bubbels en een timer kunt bedienen.

LIDL MSPA Opblaasbare Jacuzzi 2021 Productvideo:

 

Technische Specificaties LIDL MSPA Opblaasbare Jacuzzi 2021:

 • Vermogen heater: 1500 W
 • Vermogen filtersysteem: 35 W
 • Inhoud: 700 liter
 • Afmeting: Ø180 x 70 cm
 • Kabellengte: 5,1 m
 • Gewicht: 23 kg

Toebehoren LIDL MSPA Opblaasbare Jacuzzi 2021:

 • 1x Filtersysteem
 • 1x Afvoerslangadapter
 • 1x Afdekzeil met Ritssluiting Rondom
 • 1x Cijferslot
 • 1x DVD
LIDL MSPA Opblaasbare Jacuzzi 2021 Aanbieding voor €299 LIDL MSPA Opblaasbare Jacuzzi 2021 Aanbieding voor €299
LIDL MSPA Opblaasbare Jacuzzi 2021 is
 vanaf 26 juni 2021
 in de aanbieding 
bij
 voor een bedrag of met een korting van €299. De laagste prijs elders voor LIDL MSPA Opblaasbare Jacuzzi 2021 is bij - voor €349.

Deze aanbieding van MSPA heeft 58 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!
Probeer Prime 30 dagen GRATIS >
Nog geen Amazon Prime abonnement?

Prime is het abonnement van Amazon wat je nodig hebt tijdens Prime Days (en de rest van het jaar voor gratis snelle verzending, Prime Video, Prime Music en Prime Photos). Klik op de knop hiernaast en meld je 30 dagen GRATIS aan voor Amazon Prime, ideaal tijdens Prime Days 2021!

×

  Deze aanbieding rapporteren
  Met de linkjes op onze website worden inkomsten gegenereerd; dit helpt om ons platform te financieren.
  Subscribe
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  View all comments
  laagst.nl
  Logo
  Herstel Wachtwoord
  Delen met een vriend
  Hi, this may be interesting you: LIDL MSPA Opblaasbare Jacuzzi 2021 voor €299! This is the link: https://laagst.nl/lidl-mspa-opblaasbare-jacuzzi-2021-voor-e299/