De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!
28

Nagellak adventskalender met 10 vakjes voor €10 πŸ›οΈ bij

€10 €19,95 Bekijk Aanbieding
Met aankopen op partner websites worden mogelijk inkomsten gegenereerd; dit helpt om ons platform te financieren en kost jou niets extra.

Een droom die uitkomt voor de echte nagellak liefhebber! HEMA’s aftelkalender is het perfecte cadeau voor jezelf of jouw B.A.E. De kalender zorgt elke dag voor een nieuwe verrassing, met 10 producten om de laatste dagen van december nog feestelijker te maken. Of wanneer jij maar wilt. Laat je verrassen door de kleuren. De kalender bevat 8 long lasting nagellakken en 2 (glitter) topcoats met keratine op plantbasis en rozenolie. De lak heeft een krachtige formule die lang blijft zitten en extra glanst. Ook leuk om cadeau te geven.

Nagellak adventskalender met 10 vakjes is vanaf 13 januari 2022 in de aanbieding bij voor een bedrag of met een korting van €10. De laagste prijs elders voor Nagellak adventskalender met 10 vakjes is bij HEMA voor €19,95.

Deze aanbieding van HEMA heeft 28 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!

Nagellak adventskalender met 10 vakjes voor €10
Nagellak adventskalender met 10 vakjes voor €10
€10 €19,95
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: Nagellak adventskalender met 10 vakjes voor €10! This is the link: https://laagst.nl/nagellak-adventskalender-met-10-vakjes-voor-e10/