Nooie Bewakingscamera voor buiten voor €32,99

Score+35
€32,99 €59,99 Bekijk Aanbieding

Score+35
€32,99 €59,99 Bekijk Aanbieding

Nu in de aanbieding bij Amazon: Nooie Bewakingscamera voor buiten voor €32,99.

 • [Full HD 1080p en super infrarood nachtzicht] Nooie Cam Outdoor kan met een gezichtsveld van 101 graden horizontaal en 90 graden verticaal worden gedraaid en biedt je de volledige bescherming die je nodig hebt. Uitgerust met een hoogwaardige sensor en een 1080p HD-cameralens en twaalf 850 nm infrarood leds. Nachtzicht tot 15 m in pikzwart. Schakel de statusweergave in de app aan/uit om de slaap niet te beïnvloeden.
 • IP66 beschermingsklasse weerbestendig en uv-bestendig: IP66 beschermingsklasse maakt de nooie outdoor beveiligingscamera’s ideaal voor gebruik buitenshuis en voor opnames in de voortdurend veranderende omgeving buitenshuis, of het nu gaat om regen of zonneschijn. Dankzij de uv-bestendigheid zijn de buitencamera’s van nooie ideaal voor de bescherming van je huis, ook als de uv-stralen bijzonder sterk zijn of de omgevingstemperatuur tussen -4 en 113 graden Celsius ligt.
 • 2-weg audio: luister naar en spreek altijd en overal met je telefoon. * Omdat er buiten vaak omgevingsgeluiden zijn, gebruikt Nooie Cam Outdoor een halfduplex-systeem zoals een walkietalkie, om in elk opzicht de beste kwaliteit te garanderen.
 • [Bewegings-/geluidsdetectie en diefstalbeveiligingsalarm] Check met live streaming 24 uur per dag in je huis. Nooie Cam stuurt meldingen in real-time naar je telefoon wanneer beweging of geluid worden gedetecteerd. Je kunt ook het diefstalalarm van Nooie Cam Outdoor activeren om je ruimte tegen potentiële indringers te beschermen.
 • [Eenvoudige verbinding en optionele geheugen] Intelligente QR-code-netwerkkoppeling vergemakkelijkt en versnelt de succesvolle verbinding. Meerdere geheugens, micro-SD-kaart en cloudservice. De ingebouwde geheugenkaartsleuf met maximaal 128 GB geheugenkaart kan video’s opnemen, zelfs als de WLAN-verbinding is onderbroken.

Nooie Bewakingscamera voor buiten Review:


en alle bijbehorende logo's zijn (gedeponeerde) handelsmerken van Amazon.de.
laagst.nl ontvangt mogelijk een kleine betaling van de bovengenoemde verkoper als jij daar een aankoop doet. Het kost jou niets extra als wij een kleine betaling ontvangen van deze verkoper en dit heeft geen enkele invloed op het besluit om een aanbieding of kortingscode wel of niet te plaatsen.


×

  Deze aanbieding rapporteren
  Subscribe
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  View all comments
  laagst.nl
  Nieuwe Account Aanmaken
  Naam (verplicht)
  Shopper of Hunter? (verplicht)
  Favoriete winkel
  Provincie

  Hierdoor kunnen we je in de toekomst lokale deals tonen

  Herstel Wachtwoord
  Delen met een vriend
  Hi, this may be interesting you: Nooie Bewakingscamera voor buiten voor €32,99! This is the link: https://laagst.nl/nooie-bewakingscamera-voor-buiten-voor-e3299-2/