De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!

Philips Hue Starterspakket GU10 White and Color met Bluetooth voor €109,99

Score+61
€109,99 €143,65 Bekijk Aanbieding

Score+61
€109,99 €143,65 Bekijk Aanbieding

Nu in de aanbieding bij Mediamarkt: Philips Hue Starterspakket GU10 White and Color met Bluetooth voor €109,99.

Met de Philips Hue Starterkit voor wit en gekleurd licht creëer je moeiteloos de juiste sfeer. Deze set bestaat uit drie GU10-ledspotlampen en een Hue-bridge. De lichtsterkte van de slimme ledlampen stel je eenvoudig naar wens in voor een lichtkleur op maat. Je hebt tot wel 16 miljoen kleuren tot je beschikking en je kunt ook kiezen voor een scala aan wittinten van warm- tot koelwit. Via de meegeleverde Hue bridge heb je toegang tot een waar arsenaal aan verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer. Daarnaast kun je de lampen handsfree bedienen met spraakcommando’s. Dankzij de Alexa-, Google Assistant- en Siri-ondersteuning stel je meerdere lampen of een enkel exemplaar in met eenvoudige spraakopdrachten. Met de Philips Hue Starterkit voor wit en gekleurd licht geniet je op elk moment van de dag van gepaste verlichting.
Elders te koop voor minimaal €143,65 bij Meerdanlicht.


en alle bijbehorende logo's zijn (gedeponeerde) handelsmerken van MediaMarkt.
laagst.nl ontvangt mogelijk een kleine betaling van de bovengenoemde verkoper als jij daar een aankoop doet. Het kost jou niets extra als wij een kleine betaling ontvangen van deze verkoper en dit heeft geen enkele invloed op het besluit om een aanbieding of kortingscode wel of niet te plaatsen.


×

  Deze aanbieding rapporteren
  Subscribe
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  View all comments
  laagst.nl
  Nieuwe Account Aanmaken
  Naam (verplicht)
  Shopper of Hunter? (verplicht)
  Favoriete winkel
  Provincie

  Hierdoor kunnen we je in de toekomst lokale deals tonen

  Herstel Wachtwoord
  Delen met een vriend
  Hi, this may be interesting you: Philips Hue Starterspakket GU10 White and Color met Bluetooth voor €109,99! This is the link: https://laagst.nl/philips-hue-starterspakket-gu10-white-and-color-met-bluetooth-voor-e10999/