De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!
40

Pokémon Legends – Arceus (Nintendo Switch) voor €44,99 🛍️ bij

€44,99 €52,75 Bekijk Aanbieding
Met aankopen op partner websites worden mogelijk inkomsten gegenereerd; dit helpt om ons platform te financieren en kost jou niets extra.

De game Pokémon Legends: Arceus eert de kerngameplay van eerdere Pokémon-games en voegt nieuwe actie- en RPG-elementen toe!

Je moet wilde Pokémon vangen en onderzoeken in een lang vervlogen tijdperk van de Sinnoh-regio om de eerste Pokédex van de regio te maken en te voltooien.

Pokémon Legends - Arceus (Switch) is vanaf 13 januari 2022 in de aanbieding bij voor een bedrag of met een korting van €44,99. De laagste prijs elders voor Pokémon Legends - Arceus (Switch) is bij DiscountGames voor €52,75.

Deze aanbieding van Pokémon heeft 40 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!

Pokémon Legends – Arceus (Nintendo Switch) voor €44,99
Pokémon Legends – Arceus (Nintendo Switch) voor €44,99
€44,99 €52,75
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: Pokémon Legends - Arceus (Nintendo Switch) voor €44,99! This is the link: https://laagst.nl/pokemon-legends-arceus-nintendo-switch-voor-e4499/