De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!

Richtlijnen

Om onze community netjes te houden hebben we enkele richtlijnen opgesteld. Hier dien je je te alle tijden aan te houden tijdens je bezoek aan laagst.nl en laagstAlerts

Bedrijven mogen geen aanbiedingen plaatsen

We willen dat laagst een community wordt waarop mensen alleen echte aanbiedingen kunnen vinden. Dit houdt in dat we bedrijven niet in staat stellen om hun eigen producten en/of diensten te delen.
Vertegenwoordig je een bedrijf en wil je toch graag je aanbiedingen op laagst delen, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Let op, wij hebben het recht om een aanbieding af te wijzen zodat alleen de beste aanbiedingen zichtbaar zijn voor onze leden.
Als bedrijf toch een product/dienst adverteren op laagst? Stuur ons dan een e-mail. Let wel op dat het product of dienst een aanbieding moet zijn!

Hoe hoger de korting, des te beter

Iedereen kan een deal ontdekken die 10% korting geeft in een supermarkt, maar niet iedereen kan een deal vinden met 70% korting op een bepaald model of dienst. Hoe hoger de korting, des te beter.

Freebies zijn gratis

Als je toevallig een freebie hebt ontdekt die een besteding vereist (bijvoorbeeld bij besteding vanaf €30, krijg je een gratis mok) deel dit dan als een aanbieding in plaats van een freebie.

Geef duidelijke en gedetailleerde beschrijvingen

Waar kan je de deal vinden? Is het alleen in de winkel, landelijk of online? Hoeveel was het eerst en hoeveel kost het nu? Moet je verzendkosten betalen? Geef duidelijke en gedetailleerde beschrijvingen. We hebben liever teveel details dan te weinig. Ook hebben we liever geen copy-paste teksten van andere websites.

Simpele titels

Een goede titel beantwoordt drie dingen: wat is de deal, waar is het en hoeveel kan je besparen of wat is de prijs? Bijvoorbeeld, Trainer Clearance Sale bij Nike, tot wel 90% korting!

Relevante foto’s

Als je een online deal indient, proberen we automatisch een relevante foto te vinden. Dit werkt niet altijd en het kan gebeuren dat verkeerde afbeeldingen worden ingeladen. Mocht dit gebeuren, klik dan op geen enkele afbeelding. We gebruiken dan het logo van de winkel in plaats van een foto.

Categorieën

Probeer de best passende categorie(ën) voor je deal te selecteren. Als het echt niet anders kan, kun je het altijd onder ‘Diversen’ plaatsen

Dubbele deals (wie het eerst komt, wie het eerst maalt)

Laagst zou geen nuttige community zijn als de hele site overspoeld zou worden met dezelfde deals. Daarom zijn we overeengekomen dat dubbele deals worden behandeld op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Tweedehands spullen

Hoewel we niets hebben tegen tweedehands spullen vragen we dat elke deal op de site beschikbaar is voor de massa – als je iemand hebt gevonden die een goedkope tv op eBay verkoopt, tenzij diegene een hele partij te koop heeft, zouden we je willen vragen om deze te delen op onze community pagina.

Referral/affiliate linkjes

Referral of affiliate linkjes zijn niet toegestaan op laagst.nl.

Nederlandse sites, of verzending naar Nederland mogelijk

Het is alleen toegestaan om aanbiedingen toe te voegen die gevestigd zijn in Nederland of verzenden naar Nederland. Als het een internationale site is, moeten de prijzen beschikbaar zijn in euro’s. Voorbeelden van internationale sites die wij accepteren zijn Amazon en AliExpress.

Alleen geregistreerde en gevestigde bedrijven

In het belang van de veiligheid voor onze leden, staan we alleen deals van geregistreerde en gevestigde retailers toe. Het bedrijf moet een KVK-nummer en volledig adres en contactgegevens beschikbaar hebben.. We accepteren geen aanbiedingen van individuele mensen op websites zoals Marktplaats en eBay.

Punten

laagst.nl werkt met een puntensysteem om iets terug te geven aan onze leden. Onze leden kunnen punten verdienen door bijvoorbeeld een aanbieding te plaatsen. Door akkoord te gaan met de richtlijnen ga je er mee akkoord dat wij het aantal punten per voltooide actie op elk moment kunnen verlagen of verhogen. Bij verwijdering van je account maar ook als je geblokkeerd wordt van ons platform, kun je je verzamelde punten niet meer gebruiken of inwisselen voor rewards.

Dingen waar we nee tegen zeggen

Het kan zijn dat we je deal moeten verwijderen als we vinden dat deze niet past in de waarden van de community. Hier zijn enkele voorbeelden die we niet goedkeuren:

  • Zelfpromotie, links naar eigen goederen en diensten (als je een bedrijf bent, neem dan rechtstreeks contact met ons op)
  • Gratis eBooks (er zijn tienduizenden beschikbaar en je vindt ze allemaal op Amazon.de)
  • Apps, digitale downloads, software en andere digitale dingen die meestal gratis zijn
  • Pornografie, illegale goederen en diensten
  • Auteursrecht inbreukmakende inhoud zoals torrent-sites als gratis manier om films te bekijken
  • Onbekende of niet-geverifieerde software (dingen die niet mainstream zijn)
  • Meerdere accounts (dit resulteert in een onmiddellijk verbod)
  • Politiek en religieuze gesprekken
  • Gesprekken die niets te maken hebben met deals, geld besparen, freebies, kortingscodes en winacties

Laatste wijziging op 29 december 2018 om 15:36

laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord