De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!
47

Shadow of the Tomb Raider PS4 voor €18 🛍️ bij

€18 €€25 Bekijk Aanbieding
Met aankopen op partner websites worden mogelijk inkomsten gegenereerd; dit helpt om ons platform te financieren en kost jou niets extra.

Nu in de aanbieding bij Nedgame: Shadow of the Tomb Raider PS4 voor €18.

Ervaar het beslissende moment van Lara Croft terwijl ze de Tomb Raider wordt. In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle beheersen, angstaanjagende graven overwinnen en volharden tijdens haar donkerste uur. Terwijl ze racet om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, zal Lara uiteindelijk worden gesmeed in de Tomb Raider die ze voorbestemd heeft te zijn.

Elders te koop voor minimaal €25 bij Blokker.

Shadow of the Tomb Raider PS4 Review:

Shadow of the Tomb Raider PS4 is vanaf - in de aanbieding  voor een bedrag of met een korting van €18. De laagste prijs elders voor Shadow of the Tomb Raider PS4 is bij - voor €€25.

Deze aanbieding van - heeft 47 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!
Shadow of the Tomb Raider PS4 voor €18
Shadow of the Tomb Raider PS4 voor €18
€18 €€25
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: Shadow of the Tomb Raider PS4 voor €18! This is the link: https://laagst.nl/shadow-of-the-tomb-raider-ps4-voor-e18/