Amazon Prime Days 2021 Nederland
De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!

Stadia Premiere Edition voor €59,99

Aanbiedingen score+39
€59,99 €99,99 Bekijk aanbieding bij winkel
Update - 2021.06.10Nu nog verder in prijs verlaagd naar €59,99!

Nu in de aanbieding bij Google: Stadia Premiere Edition voor €79,99.

Met de Stadia Premiere Edition kun je met Stadia gamen op je tv. Deze Edition omvat een Google Chromecast Ultra om games naar je tv te streamen en een Stadia-controller waarmee je meteen kunt gamen.
Stadia is het gameplatform waarop je direct geweldige videogames kunt spelen op schermen die je al hebt. Stream games rechtstreeks naar je favoriete geschikte apparaten, net zoals je met muziek en films doet. Je games zijn dan meteen klaar om te spelen, zonder dat je hoeft te wachten op installaties, downloads of updates.

Stadia Premiere Edition Review:


Stadia Premiere Edition is
 vanaf 10 juni 2021
 in de aanbieding  voor een bedrag of met een korting van â‚¬59,99. De laagste prijs elders voor Stadia Premiere Edition is bij Google voor â‚¬99,99.

Deze aanbieding van Google heeft 39 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!
Probeer Prime 30 dagen GRATIS >
Nog geen Amazon Prime abonnement?

Prime is het abonnement van Amazon wat je nodig hebt tijdens Prime Days (en de rest van het jaar voor gratis snelle verzending, Prime Video, Prime Music en Prime Photos). Klik op de knop hiernaast en meld je 30 dagen GRATIS aan voor Amazon Prime, ideaal tijdens Prime Days 2021!

×

  Deze aanbieding rapporteren
  Met de linkjes op onze website worden inkomsten gegenereerd; dit helpt om ons platform te financieren.
  Subscribe
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  View all comments
  laagst.nl
  Logo
  Herstel Wachtwoord
  Delen met een vriend
  Hi, this may be interesting you: Stadia Premiere Edition voor €59,99! This is the link: https://laagst.nl/stadia-premiere-edition-voor-e7999/