De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!
22

Tefal Purely and Simply Stoomgenerator SV5005 voor €54 🛍️ bij

€54 €89,99 Bekijk aanbieding
Met aankopen op partner websites worden mogelijk inkomsten gegenereerd; dit helpt om ons platform te financieren en kost jou niets extra.

Nu in de aanbieding bij Blokker: Tefal Purely and Simply Stoomgenerator SV5005 voor €54.

Met de Tefal Purely & Simply kun je langer strijken. De watertank heeft een vier keer grotere capaciteit* voor langdurige strijksessies, welke gemakkelijk is bij te vullen tijdens het strijken. Het gemakkelijk te bereiken filtersysteem zuivert het water voor een kalkvrije stoomproductie. Hierdoor verleng je de levensduur van het apparaat.

De Purely & Simply is binnen twee minuten opgewarmd, heeft een keramische zoolplaat waar je gemakkelijk mee kunt strijken en heeft een handige opbergruimte voor het snoer waardoor je het veilig kunt verplaatsen.

Elders te koop voor minimaal €87,22 bij De Grote Woonwinkel.

Tefal Purely and Simply is vanaf - in de aanbieding  voor een bedrag of met een korting van €54. De laagste prijs elders voor Tefal Purely and Simply is bij - voor €89,99.

Deze aanbieding van - heeft 22 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!
Tefal Purely and Simply Stoomgenerator SV5005 voor €54
Tefal Purely and Simply Stoomgenerator SV5005 voor €54
€54 €89,99
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: Tefal Purely and Simply Stoomgenerator SV5005 voor €54! This is the link: https://laagst.nl/tefal-purely-and-simply-stoomgenerator-sv5005-voor-e54/