De beste aanbiedingen van 800+ winkels, gedeeld door de community!
21

The Dark Pictures Anthology: House Of Ashes voor €24,99 🛍️ bij

€24,99 €34,99 Bekijk Aanbieding
Met aankopen op partner websites worden mogelijk inkomsten gegenereerd; dit helpt om ons platform te financieren en kost jou niets extra.

Een militaire eenheid die op zoek is naar chemische wapens, legt iets veel dodelijkers bloot. In de ruïnes van een begraven Soemerische tempel diep onder de Arabische woestijn wordt iets kwaads gewekt. Woest en niet te stoppen, een nest van oude en onaardse wezens heeft een nieuwe prooi gevonden om op te jagen…

Gruwelijke ontdekkingen en onmogelijke beslissingen staan de eenheid te wachten terwijl ze proberen door een onderaards labyrint te navigeren en aan de angstaanjagende dreiging te ontsnappen. Zullen ze elk prioriteit geven aan hun eigen overleving, of hun angsten en hun persoonlijke rivaliteit opzij zetten om samen als één te vechten?

The Dark Pictures Anthology: House Of Ashes Review:

The Dark Pictures Anthology: House Of Ashes is
 vanaf 16 oktober 2021
 in de aanbieding  voor een bedrag of met een korting van €24,99. De laagste prijs elders voor The Dark Pictures Anthology: House Of Ashes is bij MediaMarkt voor €34,99.

Deze aanbieding van The Dark Pictures Anthology heeft 21 stemmen omhoog gekregen door de community van laagst. De kans bestaat dat dit een op=op actie betreft, het is dus aan te raden om er zo snel mogelijk bij te zijn!
The Dark Pictures Anthology: House Of Ashes voor €24,99
The Dark Pictures Anthology: House Of Ashes voor €24,99
€24,99 €34,99
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
laagst.nl
Logo
Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: The Dark Pictures Anthology: House Of Ashes voor €24,99! This is the link: https://laagst.nl/the-dark-pictures-anthology-house-of-ashes-voor-e2499/