VTECH Splash & Zingen Bad Bood voor €27,76

Score+37
€27,76 €58,25 Bekijk deal

Update - 2020.03.17De prijs is nu verder verlaagd naar €26,43!

Nu in de aanbieding bij Amazon: VTECH Splash & Zingen Bad Bood voor €27,76

De Vtech Rock & Ride Eenhoorn neemt uw kind op een magisch avontuur! spring in het zadel en verken een van de twee modi van het spel. het oplichten knoppen introduceert de eenhoorn zelf en kleuren om je kleintje en verbeteren van fijne motorische ontwikkeling van vaardigheden en speelt leuke geluiden te versterken luistervaardigheid en leren leuk. die stimuleert ook de taalontwikkeling en fantasiespel. de bewegingssensor speelt speelse geluiden te vermaken baby als u onderweg bent. de eenhoorn speelt 3 mooie meezingers en 10 betoverende melodieën en heeft ook een magische licht op hoorn.

  • Een schattige eenhoorn met schommel is een geschikte ondersteuning voor baby’s bij de eerste stap, bevordert mobiliteit en ontdekking.
  • 2 rijmodi: gebruik de eenhoorn Rock and Ride als schommelspeelgoed of als rij- en schuifspeelgoed ter verbetering van de ontwikkeling van de broodtomotoriek en ter versterking van de lichaamssterkte.
  • Educatief speelgoed: dit speelgoed beschikt over twee knopen die kleuren inbrengen en de eenhoorn zelf en een bewegingssensor die sets en melodieën activeert.
  • Veel liedjes te genieten: dit schattige speelgoed voor kleine kinderen beschikt over in totaal drie liedjes om mee te zinnen en 10 verschillende grappige melodieën om te dansen.
  • Leeftijd: ontwikkeld om de eerste stappen van de baby te ondersteunen, is dit speelgoed het perfecte cadeau voor jongens en meisjes van 1 of 2 jaar.

Elders te koop voor minimaal €58,25 per stuk bij Hello Baby Direct

Probeer GRATIS >
Ontvang 1 maand Amazon Prime GRATIS en maak gebruik van:

  • Gratis bezorging binnen 1 dag van miljoenen items
  • Onbeperkt streamen van duizenden films en tv-series met Prime Video
  • Beveiligde en onbeperkte foto-opslag met Amazon foto's

Je Prime abonnement is op elk moment op te zeggen. Ook direct na je eerste bestelling.

Enlarged image


laagst.nl ontvangt mogelijk een kleine betaling van de bovenstaande webwinkel als jij bij die partij een aankoop doet. Het kost jou niets extra als wij een kleine betaling ontvangen van deze verkoper. Zo kunnen wij laagst.nl gratis en reclame-vrij houden.


×

Deze aanbieding rapporteren
Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
laagst.nl
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Delen met een vriend
Hi, this may be interesting you: VTECH Splash & Zingen Bad Bood voor €27,76! This is the link: https://laagst.nl/vtech-splash-zingen-bad-bood-voor-e2776/