Apple Airtag (4 stuks) Aanbieding 🛍️ [juli 2024]

20
Stemmen
Uw recensie toevoegen

Apple AirTag

Apple Airtag (4 stuks) Aanbieding 🛍️ [juli 2024]

20
Stemmen
Uw recensie toevoegen
Prijs: €99,99 en hoger
Laatste update: Vandaag, juli 2024
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Apple AirTag Pack van 4 - Vind en houd uw spullen in het oog: sleutels, portefeuilles, bagage, rugzakken en meer. Eenvoudig in te stellen met iPhone of iPad. Verwisselbare batterij - €99,99
Vergelijk alle 8 prijzen
Laatste Amazon prijsupdate was: 23-07-2024 06:01
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Apple Airtag (4 stuks) Productinformatie

Het kleine en krachtige apparaatje van Apple, AirTag genaamd, is een hulpmiddel waarmee je je kostbare bezittingen in de gaten kunt houden. Dankzij de minuscule en vederlichte configuratie kun je hem bevestigen aan je sleutels, rugzak, bagage of elk ander voorwerp dat je in de gaten wilt houden. Als je de AirTag aan je handelswaar bevestigt, kun je je iPhone gebruiken om het terug te vinden in het onfortuinlijke geval dat het verdwijnt. De AirTag maakt gebruik van hetzelfde netwerk dat wordt gebruikt om verdwenen Apple gadgets op te sporen – Zoek mijn netwerk – wat betekent dat je je voorwerpen kunt opsporen, zelfs als ze zich niet binnen het Bluetooth-bereik van je iPhone bevinden.

De AirTag is een op privacy gericht apparaat. Je locatiegegevens blijven beschermd en anoniem, zodat ongewenste stalking van jou of je voorwerpen zonder je toestemming uitgesloten is. Verder heeft de AirTag een ingebouwde luidspreker die weerklinkt als je de Zoek mijn toepassing gebruikt om hem te lokaliseren. Het volume van het geluid is luid genoeg om je vermiste voorwerp op te sporen, zelfs als het onder een berg kleren ligt of begraven is op een moeilijk bereikbare plaats.

De installatie van de AirTag is eenvoudig en ongecompliceerd. Breng de AirTag gewoon in de buurt van je iPhone, en hij wordt automatisch gekoppeld. Je kunt elke AirTag een eigen naam geven, zodat je moeiteloos kunt zien aan welk item hij gekoppeld is.

Apple Airtag (4 stuks) Kopen

Apple Airtag (4 stuks) kopen voor de allerlaagste prijs van vandaag, juli 2024? Vergelijk alle prijzen en aanbiedingen van laag naar hoog in onderstaand overzicht. De laagste prijs voor Apple Airtag (4 stuks) is momenteel €99,99.

Laatste Amazon prijsupdate was: 23-07-2024 06:01 (Meer informatie:)
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Disclaimer: Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon en andere websites op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Top 3 Apple Airtag (4 stuks) Aanbiedingen

De top 3 beste Apple Airtag (4 stuks) aanbiedingen van vandaag, juli 2024? Bekijk de meest actuele aanbieding voor de laagste prijs hieronder.

€99,99
€129,00
Direct Leverbaar
6 nieuw vanaf €99,99
12 gebruikt vanaf €93,30
sinds 23-07-2024 06:01
Amazon.de
€102,95
€129,00
Direct Leverbaar
sinds 23-07-2024 06:01
Amazon.nl
€119,99
Direct Leverbaar
Conrad.nl

Apple Airtag (4 stuks) Expert Review

De Apple AirTag is een klein, van Bluetooth voorzien opsporingsapparaat dat aan je persoonlijke bezittingen kan worden bevestigd om te helpen als ze zoekraken. Het kan worden bevestigd aan diverse voorwerpen zoals sleutels, rugzakken, bagage of elk ander waardevol object dat je wilt bewaken. Een belangrijk kenmerk van de AirTag is de integratie met het Apple ecosysteem, waardoor je hem kunt vinden via de Zoek mijn app op je iPhone, iPad of Mac.

Wat het ontwerp betreft, is de AirTag gestroomlijnd en ingetogen, met een witte buitenkant en een roestvrijstalen achterkant. Bovendien is hij waterbestendig, wat hem een zekere duurzaamheid verleent en hem geschikt maakt voor verschillende werksituaties. De configuratie van de AirTag is eenvoudig en kan worden uitgevoerd door hem in de buurt van je iPhone te plaatsen en de aanwijzingen op het scherm te volgen. Zodra de AirTag is geconfigureerd, kun je hem gemakkelijk lokaliseren met de applicatie Zoek mijn, die zijn locatie op een kaart weergeeft.

Al met al is de Apple AirTag een nuttig en pragmatisch apparaat voor het bewaken van je persoonlijke eigendommen. Het kleine formaat en de robuustheid maken het een handig hulpmiddel voor dagelijks gebruik, en de opname in het Apple ecosysteem garandeert dat je gemakkelijk je bezittingen kunt opsporen met je iPhone of andere Apple apparaten. Hoewel de AirTag bepaalde beperkingen heeft, zoals zijn afhankelijkheid van Bluetooth-connectiviteit en zijn onvermogen om items buiten het Apple-ecosysteem op te sporen, is het nog steeds een waardevolle uitgave voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare traceeroplossing.

10Expert Score
Nooit meer je sleutels kwijtraken met de Apple AirTag
De Apple AirTag is een doorbraak voor mensen die regelmatig hun spullen kwijtraken. Met een eenvoudig installatieproces en nauwkeurige locatiebepaling via de Zoek mijn app blijkt de AirTag een betrouwbare en efficiënte oplossing om waardevolle spullen bij te houden. De optie voor personalisatie door middel van gravure voegt een extra tintje van eigendom toe en maakt het een must-have voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare oplossing om zijn bezittingen bij te houden.
Pluspunten
 • Nauwkeurige locatiebepaling: De AirTag gebruikt precisie opsporing om je te helpen je verloren voorwerp met gemak te lokaliseren.
 • Duurzaam en waterbestendig ontwerp: De AirTag is gebouwd om dagelijkse slijtage te weerstaan.
 • Eenvoudig in te stellen: Je kunt je AirTag snel en gemakkelijk instellen met de Find My app.
 • Lange levensduur van de batterij: De batterij van de AirTag gaat tot een jaar mee, en is eenvoudig te vervangen.
- Minpunten
 • Beperkte compatibiliteit: De AirTag werkt alleen met Apple-apparaten die draaien op iOS 14.5 of hoger, waardoor Android-gebruikers buiten de boot vallen.

Apple Airtag (4 stuks) Instellen & Bedienen

De Apple Airtag instellen is een eenvoudig proces dat in een paar eenvoudige stappen kan worden uitgevoerd. Hieronder lees je hoe je het tracking apparaat instelt zodat je nooit meer iets kwijtraakt:

 1. Zorg er eerst voor dat je een iPhone of iPad hebt met iOS 14.5 of hoger.
 2. Verwijder het plastic lipje van de AirTag om de batterij te activeren.
 3. Breng je AirTag dicht bij je iPhone of iPad. Er verschijnt een pop-up op je apparaat met de vraag of je je AirTag wilt instellen. Tik op “Verbinden” om door te gaan.
 4. Geef je AirTag een naam. Zo kun je hem herkennen in de “Zoek mijn” app.
 5. Kies aan welk voorwerp je de AirTag wilt bevestigen en geef het een label. Als je je AirTag bijvoorbeeld aan je sleutels vastmaakt, kun je hem labelen als “Sleutels”.
 6. Volg de instructies op uw scherm om het installatieproces te voltooien. Je wordt gevraagd je AirTag dicht bij je apparaat te houden zodat hij gedetecteerd en gekalibreerd kan worden.
 7. Zodra het installatieproces is voltooid, is je AirTag klaar voor gebruik. Je kunt hem aan je spullen bevestigen en de Zoek mijn app gebruiken om ze terug te vinden als je ze bent verloren.

Klaar! Het instellen van je Apple AirTag is snel en eenvoudig, en je kunt hem meteen gebruiken om je waardevolle spullen te tracken.

Gebruikersbeoordelingen

5.0 ★
20 Stemmen

Wat vind jij van Apple Airtag (4 stuks)?

Stem en beoordeel dit product om anderen te helpen.
20

Apple Airtag (4 stuks) Prijzen, Vandaag, juli 2024

Prijs: €99,99 en hoger
Laatste update: Vandaag, juli 2024
WinkelPrijs
Amazon.de (Excl. €6,99 verzending) €99,99 €129,00
Amazon.nl €102,95 €129,00
conrad.nl €119,99
coolblue.nl €125,00
mediamarkt.nl €125,00
Informatique NL €125,00
alternate.nl €129,00
Proshop NL €129,00
vivolanda.nl
azerty.nl €118,95
Max ICT NL €108,90 €217,80
 • Alle prijzen hierboven zijn vermeld in Euro's
 • Dit product is onder andere te koop bij Amazon.de (Excl. €6,99 verzending), Amazon.nl, Conrad, Coolblue, Mediamarkt, Informatique NL, Alternate, Proshop NL.
 • Bij amazon.de is Apple AirTag Pack van 4 - Vind en houd uw spullen in het oog: sleutels, portefeuilles, bagage, rugzakken en meer. Eenvoudig in te stellen met iPhone of iPad. Verwisselbare batterij te koop voor maar €99,99 , wat 22% minder is dan bij Alternate (€129,00).
 • De laagste prijs van de Apple AirTag tracker 4 stuk was op 23-07-2024 06:01.

Apple Airtag (4 stuks) Aanbiedingen en actuele prijzen kun je vinden op deze pagina van laagst.nl en worden meerdere keren per dag geüpdatet. Aanbiedingen en kortingen voor de Apple Airtag (4 stuks) komen met regelmaat online op websites zoals amazon.de. De laagste prijs van vandaag, juli 2024 voor dit product is €99.99 bij amazon.de. De hoogste prijs voor dit product is bij alternate.nl. Daar kost de Apple Airtag (4 stuks) namelijk €129.00.

laagst.nl
Logo